Despre Essentra Components

Ne extindem în continuare portofoliul de produse, iar în acest moment vă oferim cea mai largă gamă de componente pentru aplicaţii industriale şi spaţii comerciale disponibile de la o singură companie din Marea Britanie. Ultimul nostru catalog vă oferă produse din următoarele domenii:

 • Capace şi buşoane
 • Protecţie hidraulică şi pneumatică
 • Sigilii de securitate, schele şi protecţia în timpul transportului
 • Protecţie pentru conducte şi flanşe
 • Mascare la temperatură înaltă
 • Lacăte, încuietori, balamale şi garnituri
 • Mânere, mânere sferice şi componente de poziţionare
 • Picioare şi rotile
 • Inserţii tuburi, racorduri şi bucşe de capăt
 • Accesorii mobilier
 • Brăţări auto-blocante şi accesorii pentru cabluri
 • Suporţi PCB
 • Coliere de strângere şi dispozitive de fixare
 • Folii şi benzi adezive
 • Produse pentru spaţii comerciale

Vă rugăm să consultaţi site-ul nostru web. Dacă aveţi nevoie de asistenţă sau sfaturi pentru a alege produsele de care aveţi nevoie, contactaţi reprezentantul local Essentra Components.

Essentra Components face parte din Essentra plc:

Despre Essentra plc

www.essentra.com

Essentra Plc este o companie aflată în topul FTSE 250 şi un furnizor global de vârf, pentru soluţii şi componente esenţiale. Essentra se concentrează asupra producţiei şi distribuţiei de componente esenţiale de mare volum, deservind clienţi dintr-o varietate de pieţe şi zone geografice.

Soluții pentru componente

Divizia Components este un producător şi distribuitor de talie mondială, de articole din mase plastice injectate, articole acoperite cu vinil şi articole metalice. Unităţile sale operaţionale aflate în 29 de ţări deservesc o bază largă de clienţi, cărora le furnizează produse pentru o varietate de utilizări în domenii cum ar fi: fabricaţie, producţia de echipamente, electronice, produse pentru sectorul auto şi cel al construcţiilor.

Divizia Components este un producător şi distribuitor de talie mondială, de articole din mase plastice injectate, articole acoperite cu vinil şi articole metalice. Unităţile sale operaţionale aflate în 29 de ţări deservesc o bază largă de clienţi, cărora le furnizează produse pentru o varietate de utilizări în domenii cum ar fi: fabricaţie, producţia de echipamente, electronice, produse pentru sectorul auto şi cel al construcţiilor.

Essentra Extrusion este un furnizor de profile extrudate personalizate, cu sediul în Olanda, care oferă soluţii complete, de la proiectare la producţie. Fiind una dintre primele companii care a introdus extrudarea plasticului în 1956, Essentra este acum cel mai avansat furnizor de produse co-extrudate şi tri-extrudate pentru toate domeniile industriale.

Divizia Security are acces la un portofoliu mare de produse şi servicii, printre care se numără imprimante, software şi consumabile de la principalii producători din domeniu.

Ambalaje pentru produse de sănătate şi îngrijire personală

Suntem un furnizor global de soluţii de ambalare şi identificare pentru o bază diversificată de clienţi prestigioşi din sectoarele farmaceutic, sănătate şi îngrijire personală, bunuri de larg consum şi produse specializate. Divizia este axată pe furnizarea de inovaţii, calitate şi servicii de valoare clienţilor săi, prin oferirea unei game largi de soluţii şi produse tipărite, care cuprinde cutii, benzi, broşuri, foi, etichete şi soluţii de autentificare.

Divizia Speciality Tapes are o mare experienţă în producerea de sisteme adezive multiple, fabricate cu ajutorul a numeroase tehnologii. Oferind aproape 3000 de produse adezive, disponibile pentru expediere în aceeaşi zi de comandă, produsele Essentra îndeplinesc toate cerinţele de înaltă performanţă, începând cu benzile adezive din spumă, cele magnetice, cele dublu-adezive şi cele acrilice de înaltă performanţă, până la cele din spumă cu proprietăţi antiderapante.

Produse de filtrare

Essentra Filter Products este singurul furnizor independent din lume de filtre de ţigări. Cele 9 unităţi din întreaga lume, printre care un centru de cercetare şi 3 centre regionale de dezvoltare, formează o infrastructură flexibilă, poziţionată strategic pentru a deservi industria tutunului. Divizia furnizează industriei tutunului o gamă largă de filtre inovatoare, soluţii de ambalare pentru sectorul de piaţă "roll your own" şi servicii de analiză de laborator pentru măsurarea ingredientelor.

Essentra Porous Tehnologies este un dezvoltator și producător global de vârf, de componente speciale pentru manevrarea fluidelor, concepute pe baza mai multor tehnologii, cum ar fi cele de fabricare a fibrelor mixte şi neţesute, spumei poliuretanice şi a plasticului poros. Produsele inovatoare ale acestei divizii se adresează unor domenii diverse şi includ de la teste pentru diagnosticare medicală şi bandaje speciale, până la cartuşe de imprimantă, instrumente de scris, lavete de curăţat şi deodorante de cameră.

Reţeaua internaţională a companiei Essentra, cu sediul în Marea Britanie, se întinde în 33 de ţări şi cuprinde peste 9000 de angajaţi, 53 de unităţi principale de producţie, 64 de centre de vânzare şi distribuţie şi 5 centre de cercetare şi dezvoltare. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.essentraplc.com.